Dag 51 Vrijdag 14 Maart 2008
Door: Lesley Ann
Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann
15 Maart 2008 | Canada, Toronto
Na het ontbijt zijn we eerst boodschappen gaan doen. We moeten nu een beetje de restjes gaan op eten, omdat we niet alles mee willen nemen naar Vancouver. Dus de rijst moet op, de sojasaus, de slasaus, vlees, etc.
Na de boodschappen zijn we wat gaan eten en een beetje zitten hangen.
Chiel is naar het postkantoor gegaan om een pakketje naar huis te sturen met overbodige spullen. Voor 2 pakketjes van 2 kilo was ie 38 dollar kwijt. Ik denk dat ik morgen ook maar even langs het postkantoor ga. Een dikke trui en wat boeken terug sturen denk ik. Heb het toch niet nodig meer voor de rest van de weken. Kijk morgen wel even.
In de middag zijn Chiel en Mark en ik gaan zwemmen. Het was echt heel erg rustig in het zwembad. Na een tijdje zijn we gaan lummelen. Inderdaad, heel erg triest, maar het was wel erg grappig.
Na het zwemmen ben ik gaan douchen om het chloor weg te wassen. Alleen jammer dat er in het gewone water hier ook chloor zit. Dus eigenlijk heeft het niet heel veel zin om te gaan douchen. Dan haal je de chloor weg met chloor water.
Ach, gaat om het idee laten we maar zeggen.
Als avondeten hadden we hamburgers, aardappelen en sla. Lekker makkelijk, maar wel lekker. De cheddarkaas moest ook op, dus die hebben we maar op de hamburgers gelegd.
De rest van de avond hebben we een beetje gezeten op de kamer. Beetje op internet gezeten, boek gelezen, etc.
Morgen ga ik dus even langs het postkantoor voor een pakketje en als het goed is 's avonds naar de bios en daarna naar de Fox&Fiddle. Voor de laatste keer.
Oh, vanmiddag hebben we trouwens vast onze treinkaarten opgehaald bij het station. Dan hoeven we zaterdagochtend niet in de rij te staan. Dan kunnen we meteen onze bagage inchecken en in de rij voor de trein gaan staan. We hadden onze treinkaartjes mee van Ottawa toen. De trein had toen vertraging en dan krijg je korting bij je volgende reis. Helaas geldt dat niet als je de reis bij een reisbureau geboekt hebt. Alleen als je dat bij Viarail zelf gedaan hebt. Dus hadden we pech.
Pap: Nee we ik heb geen foto van de buitenkant van de ziekenhuizen. Sunnybrook zijn ze aan het verbouwen, dus die had geen buitenkant. Bestond alleen maar uit steigers en hijskranen en doeken enzow. Van PMH kan ik wel een foto maken, hoewel die nog echt een grote entree hebben, meer een aparte. Niet een entree die je verwacht van een ziekenhuis.
Shannon: hoe lang zijn jullie in Antwerpen geweest dan? Hoe komen jullie erop om daar heen te gaan? Ik dach dat jullie naar Ameland gingen weer ofzow. Is toch veel te duur om daar met de trein heen te gaan. En zo'n sjaal is inderdaad heel erg lelijk! Echt verschrikkelijk gewoon. Dat mensen dat durven te dragen!! Ik zou me schamen, niet dat ik er 1 wil.
Ik vind die iris helemaal niet zo goed. Je ziet echt duidelijk dat zij geen dansopleiding heeft gedaan en die andere wel. Die andere zijn veel leniger dan zij. Ik vind die Nana en Ingrid wel goed. Die dans van Nana op de Lion King vond ik wel mooi.
Mam: weet je al iets voor een souvenir? Geen drinkbeker van de Starbucks ofzow? Zo eentje die je krjgt als je daar drinkt, maar dan van steen zeg maar. Met op de zijkant ook dat je kan aankruisen wat je wilt drinken enzow?
De foto's zijn van gisteravond en van dinsdagavond. Toen we die High Tea hadden hier op de kamer voor z'n verjaardag.
Het filmpje van gisteravond staat weer op:
De rest van de foto's staan weer op:
15 Maart 2008 - 08:08
Jos:
Jullie gaan toch pas over een week naar Vanouver of vergis ik me? Stuur je je spullen met de PTT, DHL of Fedex? Als souveniers moet je voor mama denken aan een Starbuck winkeltje, voor Shannon een tamme zeehond en doe mij maar een jachtgeweer. -
15 Maart 2008 - 08:28
Adrie:
nee geen bekers we hebben er twee staan hier kijk maar in ney york of zo,ik had van de site 10 foto.s besteld en die zijn gisteren al aangekomen.dan kan ik van de week wat foto.s aan opa en oma laten zien koste maar 2,95 is het in vancouver beter weer of ook nog sneeuw ? je moet je boeken op sturen anders blijf je er mee slepen. -
15 Maart 2008 - 09:28
Adrie :
nogmaals als je wat opstuurd,kan je dan ook een pak muffinmix mee sturen en dan die hierv niet te koop is bleuberry,als het kan anders niet bedankt -
15 Maart 2008 - 09:41
S:
We zijn gewoon om 8 over 6 's ochtends met de hele klas en 2 docenten (rené & nico) zijn we naar antwerpen gegaan met de trein en toen 's avonds om 1 voor 8 weer terug. & toen waren we dus om half 11 weer hier in Almere. Maar het was wel leuk maar was alleen moe in die trein,, echt iedereen lag tegen elkaar aan muziek te luisteren of half te slapen.
& het was niet zo duur, het was 31 euro voor een treinkaartje en we hadde als klassengeld zo'n 1100 euro.
Zo'n sjaal is idd lelijk, warom dnek je dat ik er ook geen 1 heb gekocht.
Ze heeft idd geen dansopleiding gedaan maar z kan wel dansen en ingrid en anan zijn ook goed,, want die hebben dansopleiding gedaan. en die dans van de lion king was idd heel mooi =)
maar de liveshow van gisteravond was echt leuk die dansen van iris,, en ze is door naar de halve finale =) =)
X