Dag 52 Zaterdag 15 Maart 2008
Door: Lesley Ann
Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann
16 Maart 2008 | Canada, Toronto
Marieke en ik wilden vanavond naar de bios toe, maar omdat we ons vanmorgen al verveelden zijn we maar naar de film van 13.00 gegaan: the other bolyn girl. Is een leuke film!
Na de film zijn we thuis op de computer nog een film gaan kijken. Eigenlijk wilde we Enchanted kijken, maar die deed het niet goed. Dus zijn we maar weer 27 Dresses gaan kijken :D
Als avondeten hadden we vandaag weer onze specilateit: wokgroente :d Met rijst en varkensreepjes, en de sla die gister nog over was.
De rest van de avond wat op de kamer gezeten en wat op de computer gezeten. Rond 11 uur zijn we naar de Fox&Fiddle gegaan. Laatste keer dat we daar wat gaan drinken. Komende woensdag gaan we daar misschien nog eten, als afsluiting van onze stage.
Morgen naar de dierentuin en eten bij de stagebegeleider van Mark.
Pap/mam: Ik heb vandaag geen pakketje gestuurd. Het zou anders met de gewonen post aankomen. Dat is het goedkoopst. Hoewel het alsnog best duur is. Twee dozen van 2 kilo is 40 dollar. En aan 2 kilo zit je al snel. Daarom kan ik ook niet al m'n boeken terug sturen. Was het maar waar, maar dat is gewoon echt veel te duur. En op de heenweg heb ik het ook meegekregen. En de blueberry deeg kan ik denk ik ook niet meenemen. In me koffer is het te zwaar en ik denk dat het in m'n handbagage stuk gaat, als het al mee mag in handbagage. In Vancouver is het beter weer dan hier in Toronto. Hoewel het hier de laatste week steeds beter wordt. Met name qua temperatuur. In Vancouver liggen de temperaturen op het moment tussen de 10 en 13. En de zon schijnt daar veel meer dan hier. In San Francisco is het op het moment 17 graden :d.
Welke foto's heb je besteld dan bij mijn site? Van die andere site toch? Die mijnalbum.nl? Ik zal vrijdag nog even bellen. Ik weet niet of het makkelijk bellen is in Vancouver en Amerika. Of hoeveel het kost. Ik heb trouwens nog steeds het kaartje van opa en oma niet ontvangen. Duurt wel erg lang. Is nu al twee weken geleden.
16 Maart 2008 - 07:26
Jos:
ik heb 100 euro op je rekening gestort, kun je je paket toch sturen, lijkt me verstandiger, heb je meer nodig dan zeg je het maar. denk je ook nog aan het extra mailen van je notities van je stage voor je scriptie. je kan het als extra back up naar mijn emailadres sturen. -
16 Maart 2008 - 09:22
Adrie:
ja de kaart had er toch al moeten zijn ,zelfde adres als die andere die een kaart gestuurd hebben.weet je of je in vancouver ook internet hebt,of in de trein. -
16 Maart 2008 - 09:49
S:
Weet je wat we waarschijnlijk hebben als jij terug komt uit Canada =)
een WII =) =) =)
LEUK HE !!! =)
Dan kunnen we uitgebreid gaan tenisen, bowlen, boksen, honkballen en golfen op de WII xD
x