Dag 33 Maandag 25 Februari 2008
Door: Lesley Ann
Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann
26 Februari 2008 | Canada, Toronto
Gister in de supermarkt heeft Chiel beslag gekocht voor blueberry muffins. Aangezien wij toch de hele dag vrij hadden, zijn we die gaan bakken. Het enige wat we hoefden te doen was wat water en een ei toe te voegen. Appeltje eitje. Toen de muffins in de oven stonden rook het echt onwijs lekker in de keuken. Aangezien er geen afzuigkappen hangen in de keuken hangt er altijd een vieze eetlucht. Maar nu rook het voor het eerst echt lekker.
Ze waren echt onwijs lekker ook. Smaakte niet helemaal naar muffin en zagen er meer uit als cakejes, maar de smaak was prima.
De rest van de middag hebben we wat op internet gezeten. Om vier uur werden we op het Michener verwacht, want vandaag hadden we een borrel met onze eigen docenten. Ze zijn deze week ook in Toronto en gaan ook wat ziekenhuizen langs. Daarom had het Michener een borrel met wijn en kaas geregeld. Het was erg gezellig. En ook raar om je docenten hier in Canada te zien. Er waren ook een aantal mensen van de ziekenhuizen gekomen en wat docenten van hier.
Na de borrel zijn we met z'n 13-en uit eten gegaan. In Nederland hadden we al afgesproken dat we een keer met z'n allen uit eten zouden gaan. Dus zijn we maar meteen vanavond gegaan. En de eigenaar van de pub waar we gingen eten vond het ook niet erg. Er was niet meteen plek, dus zorgde hij ervoor dat 2 mensen hun rekening kregen en dat wij konden gaan zitten. 13 tegen 2 man, niet zo moeilijk kiezen natuurlijk. Het eten in de pub was erg lekker, alleen natuurlijk weer enorme hoeveelheden. En wederom erg gezellig. Het is zo raar om met je docenten in een andere omgeving te zijn en het niet hebben over schooldingen. Als grap zeiden we dat ze morgen dan maar bij ons moesten komen eten. Zo gezegd, zo gedaan. Morgen komen hun hier in het hostel eten. Toen we terug kwamen hebben Mark en ik alvast 5 borden uit het hostel gehaald, zodat we morgen iniedergeval borden hebben waar ze van kunnen eten. Morgen gaan we even vragen of we een tafel kunnen 'reserveren' of iets. Het is hier altijd druk en met z'n 13-en kun je niet echt makkelijk ergens aanschuiven.
Morgen beginnen Chiel en ik in het Princess Margaret. Een aantal van de praktijkbegeleiders daar waren vanmiddag ook op de borrel. Dus hebben we al even kennis kunnen maken. Volgens hun krijgen we in dit ziekenhuis meer de gelegenheid om zelf ook wat te doen. En het is echt een enorme afdeling als we het zo hoorden. Ze hebben maar liefst 18 apparaten (AMC 4 ter vergelijking) en ze hebben 4 CT-scans (amc 1).
Er zijn weer wat filmjes op youtube bijgekomen:
27 Februari 2008 - 09:48
Adrie:
zeg ,lesley we lopen achter , het is woensdag hier waar blijft dan dinsdag. -
27 Februari 2008 - 12:43
Jos:
Bier, borrel, hapjes, uit eten, vrije dagen, musea bezoeken, in de sneeuw spelen, reisjes maken en internetspielerij, op welk vak gaan jullie eigenlijk afstuderen, is dat entertainment of toch MBRT? hahahahah -
27 Februari 2008 - 20:19
Pieter:
Inderdaad Jos, en wij maar denken dat studeren zwaar en vermoeiend is...
Maar toch, geniet er van!!
Groetjes en kusjes van ons allemaal
Polly,Pieter,Arjen en Kitty