Dag 56 Woensdag 19 Maart 2008
Door: Lesley Ann
Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann
20 Maart 2008 | Canada, Toronto
Op stage stond ik vandaag de hele dag op unit 16. Dat is een van de leukste toestellen waar ik heb gestaan in PMH. Dit toestel heeft heel veel verschillende dingen en niet alleen maar mamma of prostaat. Vandaag waren er heel veel single treatment patienten en die mocht ik niet instellen. Maar er kwam ook een reguliere patient en die mocht ik wel instellen. Het was niet heel moeilijk, de patient had namelijk een masker. Maar toch, wel leuk om weer wat te mogen doen.
Aan het eind van de middag hadden Chiel en ik nog een evaluatie gesprek met een van de praktijkbegeleiders van de afdeling. We wilden iets aan ze geven, maar iets NEderlands hebben ze hier niet echt. Dus hebben we bij de Tim Hortens maar een doosje met Timbits gekocht.
Ik dacht eigenlijk dat we een heel gesprek met Carina zouden krijgen, over onze ervaringen en hoe het was gegaan, etc. Alleen dat was niet zo. We kregen onze evaluatieformulieren die de laboranten hadden ingevuld en ze wilden graag weten of we nog aanmerkingen hadden voor een volgende keer. Eigenlijk was het gesprek met 5 minuten al weer voorbij.
Na het uitruimen van m'n kluisje zijn we weg gegaan. Nog even snel een foto gemaakt van de buitenkant van het ziekenhuis en toen naar Michener. We moesten daar formulieren ophalen.
De plannen voor het avondeten zijn vandaag een paar keer veranderd en aangepast. Uiteindelijk zijn we samen met Ilse en Iris uit eten gegaan bij East. We wilden gezellig met z'n alle eten om canada af te sluiten. Alleen wilde niet iedereen mee. Maar goed, onze avond was alsnog erg gezellig. Deze keer had ik de gegrilde chicken breast. Errgu lekker weer!!
Na het eten zijn we even bij Chapters naar binnen gelopen. De boekenwinkel onder de bioscoop. Wat een heerlijke boekenwinkel. 3 Verdiepingen met boeken. Echt Pap, het was geweldig!!
Gister heb ik een doos naar huis opgestuurd met daar alle boeken in die ik uit heb. Zodat mijn handbagage lichter is. En wat doe ik bij Chapters. Een nieuw boek kopen!!! :D Het is maar een pocket, dus hij weegt niet heel zwaar.
Morgen hebben we een afsluitend gesprek op het Michener en daarna een lunch met Paul Gamble, de CEO van het Michener.
Morgenavond gaan we maar het eten opeten wat we toen gekregen hebben tijdens die potluck. Morgen moeten we ook boodschappen doen, want vrijdag is alles dicht omdat het goede vrijdag is.
Pap: nee de ijswijn zit gewoon in m´n koffer en niet in het pakketje. Een van de C.P.Snow boeken daarentegen wel. Die andere was te groot.
Mam: Nee die mix die weegt bijna een kilo, dus veel te zwaar voor dat pakketje. Misschien dat ik het in me koffer doe, maar denk het niet. En als handbagage mag het denk ik niet. Helemaal als we vanaf New York terug vliegen.
20 Maart 2008 - 13:32
Jos:
Maak een foto van die ceo, misschien voor bij je artikel. Maar 1 boek in een winkel met drie verdiepingen, dat valt mee. De tijd is snel gegaan en ik hoop dat het behalve leuk zoals de fijne 'gratis' sneeuwvakantie ook nog leerzaam is geweest. goede reis vast met de treinkedenkkedenkedeng. -
20 Maart 2008 - 16:37
Erna ( Flevoschool):
Lees al vanaf 6 febr.jl. elke dag je verslagen. Het was erg leuk om te lezen hoe je tijd in Canada op je stageplek hebt doorgebracht. Ik wens je nog een hele fijne vakantie toe in Amerika.