Dag 46 Zondag 9 Maart 2008 - Reisverslag uit Toronto, Canada van Lesley Ann Veldhuisen - WaarBenJij.nu Dag 46 Zondag 9 Maart 2008 - Reisverslag uit Toronto, Canada van Lesley Ann Veldhuisen - WaarBenJij.nu

Dag 46 Zondag 9 Maart 2008

Door: Lesley Ann

Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann

09 Maart 2008 | Canada, Toronto

Takke sneeuw!

Vandaag hebben we eigenlijk niet veel gedaan. Mark en Chiel gingen vanmiddag naar een basketbalwedstrijd. Ze zaten vrij ver van het veld, maar konden het alsnog wel aardig zien geloof ik.
Marieke en ik zijn naar Dirty Dancing geweest. En het was leuk!!!!! Die man die johhny speelde was leuk!!! Mooie gespierde rug!
HEt theather was echt vaag. Het was al heel oud en eigenlijk niet gebouwd op grote aantallen bezoekers. Tenminste dat lijkt. Er is namelijk een kleine ruimte voor het podium, dat mensen zeg maar in de zaal zitten. Voor de rest zitten mensen op het balkon en het upper balkon. En alles is enorm schuin omhoog gebouwd, omdat het theather qua diepte niet groot is. Wij zatten op het upper balcony en dan ook nog achteraan. Ik heb geen hoogtevrees, maar als je aan komt lopen en op je stoel gaat zitten dan slik je toch wel even. De stoelen staan ook heel raar namelijk. Je moet een treetje op en dan je stoel uitklappen. Maar het lijkt alsof het allemaal schuin afloopt en dat je dus gaat vallen.
Niet echt makkelijk uit te leggen, maar neem van mij aan dat het heeeeel hoog was. We zaten dan ook meer op de spelers neer te kijken.
Het decor is wel grappig. HEt komt steeds uit de grond en ze hebben een ronddraaiend toneel. Eigenlijk heel simpel. De scene in het water is echt vaag op het toneel!! Dan komt er een scherm naar beneden waar ze water op projecteren en dan zie je alleen hun boven lichaam. En als ze dan vallen dan hoor je ook water spalshen en je ziet ze dan ook "onder water" verdwijnen. Dan komen ze weer boven en happen naar lucht. Het ziet er echt heel erg nep uit. Maar wel grappig aan de andere kant.
Sommige teksten waren gewoon letterlijk uit de film overgenomen. Marieke en ik konden het zo mee praten. Het was erg leuk! Eigenlijk willen we nu in Nederland er ook heen, alleen om te kijken hoe het daar wordt gedaan.

Jan de m: Bij de H&M kan je geen bontjassen kopen. In de rest van de winkels helaas wel. Er lopen ook helaas heel veel vrouwen op straat die echte bontjassen dragen. Iedere keer heb ik zin om te voor een auto te duwen. Bont is hier heel gewoon. Helaas.

Shannon: die man met ie ze gaat trouwen. Dancingqueen is inderdaad leuk. Heb een aantal afleveringen gekeken.

Morgen hondensleeen!!!

• 10 Maart 2008 - 13:54

S:

voor wie ben jij bij dancingqueen ?? =)
    & heb je alle afleveringen gezien,, want sommige dansen van iris en giovanni zijn echt lief en sgattig =)
    vooral hoe ze doen (A)
    maarja ingrid en uri dansen echt vet goed =)

& die man is idd van hairspray =)
    hij is best wel mooi ;)

X

• 10 Maart 2008 - 19:20

Jos:

Hoe laat gaat de zon bij jullie op? Gek om te horen dat het nu al zomertijd is.

• 12 Maart 2008 - 08:44

Mireille:

Ben vorige week ook naar Dirty Dancing geweest en wat ik zo van jouw lees is het hier precies hetzelfde. Je kan idd als je de film heb gezien alles meepraten. Liedjes zijn hier gewoon in het Engels en worden niet gezongen maar is gewoon het orginele. Vind ik eigenlijk nog beter ook. Maar ja.

Groetjes vanuit het stormachtige Almere