Dag 40 Maandag 3 Maart 2008 - Reisverslag uit Toronto, Canada van Lesley Ann Veldhuisen - WaarBenJij.nu Dag 40 Maandag 3 Maart 2008 - Reisverslag uit Toronto, Canada van Lesley Ann Veldhuisen - WaarBenJij.nu

Dag 40 Maandag 3 Maart 2008

Door: Lesley Ann

Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann

04 Maart 2008 | Canada, Toronto

Vandaag moest Mark er extra vroeg uit. Deze week moet ie vroeg beginnen wegens kwaliteitscontroles op de toestellen ofzow iets. Maar ik was toch al wakker, omdat we twee deuren verder nieuwe buren hebben. Het is een ouder stel met een klein kindje. En dat kindje heeft de halve nacht lopen janken. Wat dus betekent dat wij de halve nacht wakker hebben gelegen door dat kindje :S
Maar goed ik was toch vrij vandaag. Dus ik kon lekker uitslapen. Vanmorgen om 10 uur eerst nog Boer zoekt vrouw gekeken in bed. De laatste aflevering alweer :(
Na het ontbijt zijn Chiel en ik muffins gaan bakken. Deze keer hadden we aluminium vormpjes voor muffins gekocht. En deze keer waren ze ook niet ingezakt en zagen ze er als echte muffins uit.
Niet als cakjes, zoals vorige keer.
En ze smaakten weer erg lekker :d
De rest van de middag hebben Chiel en ik aan ons afstudeerproject gewerkt. Alle date die we hadden hebben we in tabellen gezet in excel. Mark had de helft van zijn data nog niet digitaal, dus dat moest ik eerst invoeren in de computer. En dat is al een rotklus opzich, maar Mark had er geen duidelijk systeem in en schrijft waardeloos. Het heeft dan ook even geduurd voor ik daar had hoe hij het georderd had en welke streepjes corresponderen met echte cijfers.
Met dat invoeren zijn we tot na 5 uur bezig geweest. Maar we zijn er nu zo goed als klaar mee. Kunnen we nu verder met grafieken maken.
Als avondeten hadden we vandaag chili concarne met rijst. En als toetje natuurlijk een zelf gebakken muffin.
Mark en Chiel hebben vanavond kaartje gekocht voor een basketbalwedstrijd voor komende zondag. Dan gaan Marieke en ik naar Dirty Dancing :D
Vandaag was het trouwens belachelijk warm. De temperatuur is ineens omgeslagen. Het is bijna de hele dag tussen de 10 en de 12 graden geweest. Volgens het weerbericht was het in Nederland slechts 2 graden. Is de eerste keer dat het hier warmer is dan in Nederland.
Morgen weer stage lopen.

Pap: Mark kan het faxen op zijn stage als het goed is. En anders stuur ik een mailtje en vraag ik of ik het later kan sturen. De voorzitter van de NVMBR is een docent van mij dus die weet wel dat ik aspirant lid ben.

De filmpjes die gemaakt zijn bij ijshockey staan weer op de volgende site:

• 04 Maart 2008 - 12:31

Jos:

2 graden in de nacht ja, overdag is het hier ook prima weer voor de winter tenminste. Hoeveel kilo zijn jullie ondertussen aangekomen met al dat lekkereeeee eten?