Dag 37 Vrijdag 29 Februari 2008
Door: Lesley Ann
Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann
01 Maart 2008 | Canada, Toronto
Mark en Marieke die wilden vandaag aan hun huiswerk (MRI nog steeds). Chiel en ik zijn al klaar, dus zijn wij met z'n 2-en erop uit gegaan vandaag.
We zijn eerst even naar het ziekenhuis gelopen waar we om 6 uur moeten beginnen. Dan hoeven we op de vroege ochtend niet te zoeken naar het ziekenhuis en de juiste afdeling. Het ziekenhuis is ongeveer een half uur lopen vanaf hier. In het ziekenhuis zit gewoon een foodcourt. Alles wat je kan eten kun je daar krijgen. Tim Hortens en Second Cup zijn er uiteraard ook vertegenwoordigd. Het is echt raar dat je gewoon restaurants en take-out counters hebt in een ziekenhuis. Ik vond het al raar dat er een Albert Heijn to Go in het AMC zat. Maar deze foodcourt slaat werkelijk alles.
Toen we weer naar buiten liepen was het ineens aan het sneeuwen. En niet rustig, maar gewoon ook weer met wind. En koud dat het ineens was. Zo maar uit het niets weer sneeuw. En we hadden er natuurlijk niet opgerekend, dus verkeerde schoenen aan, Chiel had geen sjaal en muts bij zich.
Op de terugweg liepen we langs de boekenwinkel voor dat boek van CP Snow. Komen we aan, bleek ze dicht te zijn. Ging ze pas om half 5 weer open. Aangezien het half 2 was toen Chiel en ik daar liepen zijn we er niet op gaan wachten. Om op te warmen zijn we eerst bij Starbucks wat thee gaan drinken.
Chiel en Mark willen morgen naar de kapper. Dus zijn we op de terugweg op zich gegaan naar kapperszaken. We kwamen vooral kapperszaken tegen die er een beetje vreemd uit zagen (als in mensen met rare kapsels die er zaten) en zaken die er vrij duur uit zagen. Uiteindelijk kwamen we een zaak tegen die er wel normaal en betaalbaar uit zag. Daar gaan ze morgen heen en dan loop ik door naar die boekenwinkel. Hopen dat ze deze keer wel open is.
We zijn 's middags nog naar de supermarkt gegaan. Ondertussen was de sneeuw gewoon een sneeuwstorm geworden. En we hadden ook nog eens wind tegen dus de sneeuw kwam lekker recht je gezicht in.
Vanavond gingen we weer uit eten met de leraren. Morgen gaan ze weer terug naar Nederland.
Het was vrij druk in het restaurant, dus moesten we eerst even wachten bij de bar op een tafel. Een restaurant binnen lopen met 12 personen zonder reservering is niet altijd even handig :d
Het was weer erg gezellig. We hebben het een beetje over de diploma uitreiking gehad. Dat over iedere student een verhaaltje vertelt wordt enzow. Op de terugweg naar huis lag er ondertussen een paar centimeter sneeuw. En daarmee gepaard ook weer blubber. Ik dacht dat er alleen sneeuw zou liggen, dus had ik me uggs aan gedaan. Die zijn warmer dan die regenlaarzen. Maar helaas er lag blubber, dus ik kwam weer met verzopen schoenen, sokken en voeten thuis.
Morgen gaan we naar ijshockey wedstrijd!! Heb er echt zin in!
01 Maart 2008 - 17:48
Jos:
Er is vannacht een behoorlijke storm over Europa getrokken. Er is best veel schade en in Duitsland en Oostenrijk zijn acht doden gevallen. In Almere mocht de markt niet doorgaan ivm de storm. Wij waren er om 03.30 alle drie uit om naar de hagelstorm te kijken (behoorlijk lawaai ook trouwens) en tegelijkertijd een behoorlijk onweer. Dat boek van CP Snow heeft geen haast natuurlijk. Dus je kan ook naar de coiffeur.