Dag 20 Dinsdag 12 Februari 2008
Door: Lesley Ann
Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann
13 Februari 2008 | Canada, Toronto
Gister hadden we beleg gekocht bij de supermarkt. Verheugde me erop om een keer wat anders op brood te hebben dan pindakaas of nutella. Maar helaas. Omdat alles in de koelkast (vensterbank) lag, is het gewoon bevroren. Zo koud was het vannacht blijkbaar. En de ham was niet gewoon koud, maar ook keihard en op het zakje zat gewoon ijs. Heel irritant. Nu hadden Chiel en ik alsnog pindakaas op brood :S
Stage was vandaag niet zo heel interessant. Van 5 tot 9 heb ik alleen maar prostaten voorbij zien komen. Niet veel afwisseling en niet zo leuk om daar de hele tijd naar te kijken. Vonden de mensen op het toestel zelf ook. Maar goed je doet er niks aan. De mensen zijn wel heel gezellig. Dus het was wel een leuke dag alleen niet erg uitdagend.
In de krant van vandaag stond dat er vanaf 5 uur 3 tot 5cm sneeuw zou gaan vallen. Maar helaas, ook dat ging niet goed. Toen Chiel en ik om half 9 bij het ziekenhuis aan kwamen was het al aan het sneeuwen. En niet een klein beetje en lief dwallerig, maar heel veel. Er is gewoon weer een nieuwe sneeuwstorm!
Op de terugweg vandaag lag er dan ook weer heel wat extra sneeuw. De gladheid van gister en vanmorgen was wel weg vanwege de nieuwe sneeuw. Het was ook enorm koud door de wind die er stond. Ik had, in tegenstelling tot wat ik had verwacht, geen natte voeten op de terugweg. De sneeuw was wel koud, maar gelukkig niet van die natte sneeuw. Dus ik ben gewoon droog over gekomen.
Als avondeten hadden we rijst met groente en hamburgers.
Voor de rest voor vandaag niet veel te melden. Niet veel te melden eigenlijk vandaag.
Pap: Langlaufen, Jaah das niet echt een idee. ze schuiven de sneeuw weg dus dat werkt niet echt. Is het bij jullie nog steeds zo zonnig en warm? Ik sprak gister veltman op msn en die zei dat het 17 graden was! Belachelijk.
13 Februari 2008 - 06:43
Jos:
Bij ons was het zo'n 15 graden met zon, maar we hebben liever sneeuw, dat is toch veel leuker. Dat Mark snurkt is toch goed dan weet je dat ie nog leeft. Hoe veel kost een buro-ijstkastje daar eigenlijk? Lijkt me de investering wel waard met z'n vieren/achten en je laat hem gewoon staan als je weg gaat. -
13 Februari 2008 - 17:57
Opa:
jonge jonge wat n weer, bij jullie,nu van daag is het weer hier ook niet alles, ,n frisse met nevelig en n klein windtjeuit het oosten.en chiel nog bedankt voor je kaart,oma is gister met jou moe uit winkelen gewest in hoorn
verders vele groeten van uit hoogkarspel
alle maal van ons de h.gr. an oma en opa sijs doeiiiii allemaal -
13 Februari 2008 - 19:23
René:
Nou.... zo te lezen heb je het best naar je zin.
Nu weet je ook eens wat het is om in de echte sneuw te vertoeven, lijkt mij trouwens wel gaaf zoveel sneeuw.
Daar waar ze de sneeuw opzij schuiven kan je mooi skieën HAHAHAHA. Lijpe hollanders.
Mooie omgeving trouwens ik zie dat je daar ook de Houdini truuk kan doen.
Heel veel plezier nog en ik hou julie in de gaten.
Oja Dit even voor Mark: Je slaapt op 1 kamer met haar maar ik hoop wel dat jij je handen 's nachts op je rug vast bindt.
I am watching you. :-)
Veel plezier!!!!!!