Dag 16 Vrijdag 8 Februari 2008
Door: Lesley Ann
Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann
09 Februari 2008 | Canada, Toronto
Op de terugweg naar de boot zijn we nog even bij een cafe wat gaan drinken en soep gaan eten. ROnd die tijd kon ik officieel m'n tenen niet meer voelen. Toen we weer bij het vertrekpunt van de ferry aankwamen, voer ie net weg. Dus moesten we drie kwartier wachten. Mark en ik zijn in die tijd een enorme sneeuwpop gaan bouwen. Met haar en snor en al.
Tegen die tijd had ik besloten dat ik maar toch die duurdere laarzen ging kopen. Ik ben het helemaal zat om met natte voeten te lopen. Het drogen van me sokken gaat ook niet heel erg snel. Dus toen we van de boot afkwamen, zijn we meteen naar Eaton Centre doorgelopen. Ik heb nu laarzen met bloemetjesmotief (!!!!!) voor 67 dollar inclusief alle taxes. Het is was geld, maar k heb echt geen zin meer in natte voeten. MArieke heeft ook die laarzen gekocht. Chiel en Mark hebben afschuwelijke soort van bergschoene gekocht. Zij waren het ook zat dat hun enige paar schoenen steeds vies werden van de sneeuw.
Omdat het al half 7 was rond die tijd, zijn we daar bij een van de vele take-outs daar wat eten gaan halen. Ik had lasagne en de rest pizza.
We konden vandaag van half 5 voor de helft van de prijs het museum in. Maar we waren zo uitgeput van al het lopen op dat eiland en door eaton center, dat we geen meer hadden om nog naar het museum te gaan. Dus hebben we besloten dat we daar dan zondag heen gaan. Morgen gaan we naar Niagara falls. Fototoetsel is opgeladen en de goede waterdichte laarzen zijn binnen. Ik ben er helemaal klaar voor. Voor de komende dagen wordt er nog meer sneeuw voorspelt, dus ik denk dat ze het geld wel waard zijn. Ik heb de bon in mijn declaratieschrift geplakt, wie weet krijg ik het nog terug als we weer in Nederland zijn.
Ik heb weer wat foto's op de site gezet:
En ik heb op deze site een filmpje gezet die gemaakt is op Toronto Island.
Pap: die straat bestaat nog. De ervaringen van de andere studenten zijn hetzelfde zo'n beetje. Die mogen ook niet veel doen. Ook alleen maar kijken.
Shannon: Hoe is het met sammy? Niet te veel met hem omgaan hoor!! Hij moet mijn vriendje blijven. Die kat die ik vandaag was tegen gekomen was precies wurm! Op het kwijlen na dan.
Mam: moet jij iets van de starbuks al soevenir? Zo een koffie beker waar ze hier allemaal mee rond lopen? Ook gek dat tante marian de kaart wel al had ontvangen, maar jullie niet.
Joke: Mark heeft pas 1 keer bij de Mc Donalds gegeten. Moest ik even doorgeven van hem, omdat je dacht dat ie daar iedere dag at :P Vandaag heeft ie wel pizza gegeten.
09 Februari 2008 - 09:44
Jos:
Je moet van de week of het weekeinde ook even een bodschap van Marieke en Chiel op jr blog zetten en/of een filmpje van hen. Ik weet niet wie opa Sijs is maar ik lees tussen de regels door dat ie wel wat van Chiel wil horen.. Je blog is al ruim 1600 keer bekeken dus ik vermoed dat alle famielies van je maatjes meelezen Inderdaad dat Wards island lijkt me een mooi plekje. De prijs van die laarzen valt wel mee overigens. -
09 Februari 2008 - 10:00
Shann..:
SAMMIIEE is nu mijn grote vriend,,
hij is overgelopen naar een ander kamp(6)
& wurm was ook leuk hoor!! ook al kwijlde hij soms.
& ik wil ook een souvenier,, misschien een nieuw paar all stars :P
OFINIEDERGEVAL wel iets leuks uit newyork,, t-shirt me I LOVE NEWYORK,, want mijne is helemaal kapot |-)
BYEBYEZWAAIZWAAI
XX , YOU KNOW WHO
GROETEKES EN DIKKEE KOESJAHH VAN SAMMMIIEEE -
09 Februari 2008 - 10:13
Adrie:
wat een mooie huizen zeg daar wil ik ook heen , zijn er nog huizen vrij , en nee ik hoef geen souvenier van starbucks. eindelijk nieuwe laarzen ,dat werd tijd
hopelijk zijn deze wel waterdicht, je kan de spullen toch wat langer in de droger laten draaien dan moet het droog zijn .
we zijn hier in de lappen mand de griep blijft zo in je hoofd zitten dus we gaan niet naar eli ,(die is ook ziek ) zij belde gisteren af ook griep, goed het is koffietijd hier veel plezier vandaag en we lezen -
09 Februari 2008 - 16:41
Adrie:
van de ako willen ze een kaart sturen graag het juiste adres,hostel toronto,ja verder kom ik niet -
09 Februari 2008 - 20:24
Joke:
Eindelijk verstandig: laarzen gekocht.
Had je veel eerder moeten doen. Misschien vind je de sneeuw nu wel leuk.
Het filmpje was erg leuk. Heb ik Mark weer even gezien.
Zeg maar tegen hem, dat hij goed bezig is wat betreft het eten.
groetjes aan iedereen.