Dag 30 Vrijdag 22 Februari 2008 - Reisverslag uit Toronto, Canada van Lesley Ann Veldhuisen - WaarBenJij.nu Dag 30 Vrijdag 22 Februari 2008 - Reisverslag uit Toronto, Canada van Lesley Ann Veldhuisen - WaarBenJij.nu

Dag 30 Vrijdag 22 Februari 2008

Door: Lesley Ann

Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann

23 Februari 2008 | Canada, Toronto

Vandaag hadden we weer een vrije dag :D
Het was de bedoeling om uit te gaan slapen. Maar om 9 uur waren MArk en ik al klaar wakker. Toen zijn we maar op uitzendinggemist.nl naar de lama's en boer zoekt vrouw gaan kijken. Zijn we tenminste weer op schema met de programma's.
Na het ontbijt zijn we naar de supermarkt gelopen. Even weer wat boodschappen halen voor de rest van de week. Het was aardig koud buiten toen we naar de supermarkt liepen. Er stond weer een wind, wat het meestal kouder maakt dan het eigenlijk is.
Na het boodschappen doen zijn we eigenlijk een beetje gaan luieren. Beetje op de computer zitten, wat lezen, muziek luisteren. Gewoon lekker niks doen eigenlijk.
Mark en Chiel zijn nog in de middag even naar een elektronicawinkel gegaan. Mark wilde kijken voor nieuwe psp spelletjes en Chiel voor nieuwe oordopjes geloof ik.
Vandaag hadden we geen zin om uitgebreid te gan koken. Daarom hebben we de hamburgers die nog in de vriezer lagen gebakken. Gewoon lekker makkelijk broodje hamburger met een bak sla.
Na het eten besloten we dat we nog iets wilden gaan doen. En wat doe je als je vlak nast de bios woont? Juist naar de flim. Dus zijn we nog naar de film Jumper gegaan. Was op zich wel een aardige film. Halverwege ging het licht aan, bleek dat de filmrol stuk was ofzow iets. De onderbreking duurde nog geen 5 minuten. Maar het zijn Canadezen, dus iedereen ging al staan om te klagen enzow. Die mensen hebben echt geen geduld gewoon. Na afloop van de film, kregen we allemaal een tegoedbon. Als compensatie voor de onderbreking. Een beetje overdreven vonden wij. Je gaat toch niet iedereen een vrijkaart geven alleen omdat er een kleine onderbreking was? Maar goed we klagen niet, kunnen nu toch weer een keer gratis naar de film.
Morgen gaan we geloof ik naar het SCience center.