Dag 9 deel 2 Vrijdag 1 Februari 2008
Door: Lesley Ann
Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann
02 Februari 2008 | Canada, Toronto
Omdat Mariek en ik met verzopen schoenen zaten, zijn ze alleen gaan.
Ze hebben heel wat boodschappen gehaald. En het was inderdaad een stuk goedkoper dan die andere supermarkt. Deze is alleen wat verder lopen.
MAriek en ik hebben vanavond gekookt. Aardappelen, met sla (met ei en croutons en tomaat) en kip.
Mariek heeft gister een nieuw kaartspel gekregen voor der verjaardag. Die gaan we nu spelen.
Morgen ochtend kunnen Chiel en ik uitslapen (jeeej!!!). Mariek en Mark hebben morgenochtend prikcursus. Op zich had ik ook wel een prikcursus wilen hebben, maar ja. Verder hebben we voor morgen niet echt specifieke plannen. Misschien naar de bios. De kaarten voor de musical zijn 40 dollar en daar gaan we waarschijnlijk volgende week zaterdag heen. Morgen even langs de ticketbox om te kijken of er nog wel tickets verkrijgbaar zijn. Morgen moet ik ook MRI af maken. Dan is alles af. Echo is af en NG PET/CT ook. Nog 1 opdracht voor MRI en dan is alles klaar!!!
Ps: Mireille, ik heb wat sneeuw via Fedex opgestuurd. Als het goed is moet het komende dagen bezorgd worden :D:P
02 Februari 2008 - 07:52
Mireille:
He bedankt he?
Dus je wil naar Dirty Dancing??
Ik ga 5 maart hier in Utrecht. Zie dat het in Canada ook niet goedkoop is om naar een voorstelling te gaan.
Groetjes Mireille -
02 Februari 2008 - 08:24
Mireille:
He lesley
Bedankt voor de sneeuw he Dat is wel erg snel.....
groetjes -
02 Februari 2008 - 16:17
Adrie:
kun je daar geenn andere schoenen gaan kopen dan er zijn toch outlets?