dag 1 Donderdag 24 Januari 2008
Door: Lesley Ann
Blijf op de hoogte en volg Lesley Ann
25 Januari 2008 | Canada, Toronto
Nou we zijn er! De vlucht viel heel erg mee. We hebben vet veel eten gekregen (en ook heel erg lekker eten en niet vies vliegtuigvoer). Heel veel been ruimte. Er zaten schermpjes in de stoel voor je waar je spelletjes op kon spelen en zelf films kon uitkieze. Heel relaxed!! Aankomst in Canada was precies om half 4 lokale tijd. De eerste douane werd gevraagd aan mij wat ik kwam doen. Daarna door nog een douane en daar wilde ze alle tickets zien. Daarna koffers hale. Wij wachten en wachten. Bleek dat ze verderop al van de band waren gehaald en daar allemaal bij een pilaar stonden. Daarna weer door een douanapost. Hoe vaak je wel niet papieren moet laten en afgeven. Ze lopen ook allemaal met een kogelvrij vest aan. Toen we de terminal uit kwamen lopen stond Carolyn al op ons te wachten. We werden heerljk op z´n amerikaans ontvange. Meteen zoenen en knuffel geven. We zijn toen met de taxi naar het hostel gebracht. Wij zitten met ze allen in een apart huis van het hostel. Dus ´s ochtends voor het ontbijt moeten we wel eerst over straat. En het is koud hier!!!!! Niet te geloven! En nog iets: staan we buiten op de stoep te wachten, komt een vriend van Mark aan lopen. In Toronto, en die verblijft ook hier in het hostel. Niet te filmen gewoon!!
Maar we gaan nu even met ze allen wat eten.
Tot morgen
Dikke kus aan boterhammie.